“Στο πέλαγος της ζωής, η τέχνη είναι εκείνη που μέσα από τους δημιουργούς της, μπορεί να δώσει αξίες και ποιοτικό ενδιαφέρον στις σχέσεις μας.

ΝΕΩΡΙΟΝ : Αρχαία Ελληνική λέξη που το λεξικό μας την εξηγεί σαν ναυπηγείο ή ναύσταθμο και την αναφέρει μάλιστα σαν σύνθετη από το ναύς (νεώς) + ώρα (φροντίδα). Έτσι και εμείς το χώρο που δημιουργήσαμε τον ονομάσαμε ΝΕΩΡΙΟΝ ΤΕΧΝΗΣ.

Παλιό το μεράκι και όνειρο ζωής, το ΝΕΩΡΙΟΝ φιλοδοξεί να ξεχωρίσει στον ενάλιο χώρο της Τέχνης, να στεγάσει και να φροντίσει με λίαν ευαίσθητο τρόπο τις προτάσεις των καλλιτεχνών, εδραιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση του στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής και την βελτίωση της αισθητικής μας μέσα από την Τέχνη.

Το ΝΕΩΡΙΟΝ σαν χώρος τέχνης θα βρίσκεται εκεί, όπου θα γνωρίσετε καταξιωμένους καλλιτέχνες, με διαφορετικές προτάσεις και ιδέες, ποικίλα ρεύματα και απόψεις, και φυσικά ενημέρωση για την αξία της Τέχνης με επαγγελματική συνέπεια και υπευθυνότητα.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>